ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κινγουέν Ζενγκ-Μαρία Σάκκαρη: Νίκη για την Ελληνίδα τενίστρια

Επικράτησε η Μαρία Σάκκαρη έναντι της αντιπάλου της στο Australian Open

Κινγουέν Ζενγκ-Μαρία Σάκκαρη: Νίκη για την Ελληνίδα τενίστρια

Η Μαρία Σάκκαρη δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα απο την 19χρονη Κινγουέν Ζενγκ, καθώς την κέρδισε με 2-0 σετ.

Ένα μπρέικ προς το τέλος του αγώνα ήταν η τελευταία προσπάθεια της Κινγουέν Ζενγκ να γυρίσει το αποτέλεσμα , παρόλαυτα η Σάκκαρη κατάφερε να βγει νικήτρια και να πανιγυρίσει στο τέλος του αγώνα. Μετά το πρώτο χαμένο σετ το οποίο κράτησε 8 λεπτά και είχε κι εκεί δύο ευκαιρίες για μπρέικ, φάνηκε να βρίσκει τους ρυθμούς και τα πατήματα της καθώς μετά από αυτό κατάφερε να κερδίσει σε έξι games.

To 8o game είχε έντονη εξέλιξη καθώς η Σάκκαρη έφτασε το 40-0 σε 40-40 αλλά η Ζενγκ μείωσε σε 5-3 και μετά και σε 5-4, κάνοντας break.Η Κινγουέν Ζενγκ χρειάστηκε ιατρικό τάιμ άουτ, λόγω ενός προβλήματος στο αριστερό της πόδι και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.Η Μαρία τελείωσε το σετ και το ματς με break για το 6-4.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επόμενη αντίπαλος της είναι η Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέτοβα, που βρίκσεται στην θέση 32 της Παγκόσμιας κατάταξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.