ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Τσιτσιπάς: «Δεν έσπασα ποτέ κανέναν κανόνα – Έχω αδικηθεί από το κοινό στις ΗΠΑ»

Όλα όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκριση του στον 3ο γύρο του Australian Ope

Σ.Τσιτσιπάς: «Δεν έσπασα ποτέ κανέναν κανόνα – Έχω αδικηθεί από το κοινό στις ΗΠΑ»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθεώθηκε για άλλη μια φορά από το κοινό στη Μελβούρνη μετά από την πρόκριση του επί του Σεμπάστιαν Μπάεζ στον 3ο γύρο του Australian Open και στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για την αντιμετώπιση που είχε στο US Open από τους θεατές.

«Έχω αδικηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και με το πρόσφατο γεγονός στο US Open με τα toilet breaks. Κατά την άποψή μου ήταν άδικο αυτό και ελπίζω ο κόσμος να το καταλάβει. Δεν έσπασα ποτέ κανέναν κανόνα, μπορεί να χρειαζόμουν λίγο παραπάνω χρόνο από κάποιους άλλους για να αλλάξω τα ρούχα μου.

Απ’ ότι ξέρω όμως δεν ήμουν ο μοναδικός παίκτης σ’ αυτή τη διοργάνωση που ήθελε τόσο πολύ χρόνο για να αλλάξει και δεν μίλησε κανείς για άλλα ονόματα. Δεν με πειράζει όμως, είμαι δυνατότερος από αυτό και το τένις είναι αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας», είπε ο Έλληνας τενίστας ο οποίος είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τα toilet break που πήρε στον αγώνα με τον Άντι Μάρεϊ.

Για το παιχνίδι του 2ου γύρου και τον Αργεντίνο που απέκλεισε σημείωσε: «Είμαι ευχαριστημένος γιατί κατάφερα και έκλεισα αυτόν τον αγώνα χωρίς να νιώθω τέλεια. Πάλεψα και προσπάθησα να βρω λύσεις στις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν. Επέμεινα όταν χρειάστηκε, έβαλα το κεφάλι μου κάτω και συμφώνησα με τον εαυτό μου να τα δώσω όλα, να παλέψω μέχρι να πάρω το break σε κάθε σετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σεμπάστιαν έχει κερδίσει τη θέση του στο tour παίζοντας σε πολλά προκριματικά ταμπλό για να μπει στα κύρια ταμπλό και στο Top 100, κάτι που έπρεπε να κάνω και εγώ, χωρίς να προέρχομαι από κάποια χώρα που έχει Challengers ή ATP τουρνουά», ενώ για τον επόμενο αντίπαλο του τον Γάλλο Μπενουά Περ είπε: «Τον ξέρω πολύ καλά, έχουμε παίξει στο παρελθόν. Θα προσπαθήσω να προσεγγίσω τον αγώνα με πολύ επαγγελματισμό, ταπεινότητα και πειθαρχία. Νομίζω πως αν καταφέρω να πιάσω αυτά τα τρια μπορεί να πάει προς το μέρος μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.