ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Australian Open: Στις 6 το πρωί ο προημιτελικός του Σ.Τσιτσιπά

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε προημιτελικό σε Grand Slam.

Australian Open: Στις 6 το πρωί ο προημιτελικός του Σ.Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θ’ αντιμετωπίσει την Τετάρτη (06:00) στη Μελβούρνη τον Γιανίκ Σίνερ με έπαθλο μια θέση στα ημιτελικά του Australian Open. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θ’ αντιμετωπίσει τον νεαρό Ιταλό Γιανίκ Σίνερ στον προημιτελικό με τον νικητή να συνεχίζει στους “4”.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το 2019 απέκλεισε τον Μπαουτίστα Αγκούτ για να προκριθεί στους “4” και το 2021 ήταν η σειρά του Ράφα Ναδάλ να αποκλειστεί από τον Έλληνα σε προημιτελικό έχοντας μάλιστα προηγηθεί με 2-0 σετ.

O Έλληνας (Νο4) και ο Ιταλός (No10) έχουν παίξει 3 φορές, όλες σε χωμάτινη επιφάνεια. Το 2019 ο Τσιτσιπάς θα επικρατήσει με 2-0 στη Ρώμη και το 2020 πάλι στην “αιώνια πόλη” θα ηττηθεί με 2-1 σετ. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο εμφανίστηκε χωρίς προπονητή και είχε προηγηθεί το κάζο του αποκλεισμού από τον Τσόριτς στο US Open. Από τις πλέον τραγικές εμφανίσεις του Έλληνα στο Tour.

To 2021 στην Βαρκελώνη θα συναντηθούν για 3η φορά με τον Τσιτσιπά να επικρατεί με 2-0 σετ και εν συνεχεία να φτάνει στον τελικό.

Στον άλλο προημιτελικό θα παίξουν την Τετάρτη (10:30) ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Φελίξ Οζε Αλιασίμ. Ήδη γνωρίζουμε το 1ο ζευγάρι στους ημιτελικούς και είναι αυτό του Ράφα Ναδάλ με τον Ματέο Μπερετίνι.

Ο αντίπαλος του Έλληνα δεν έχει συναντήσει έως τώρα κάποιον δυνατό αντίπαλο. Παίζει όμως εξαιρετικά και πολλοί του δίνουν ελαφρώς τον τίτλο του φαβορί στο παιχνίδι.

Είναι μόλις 20 ετών και ξεκίνησε ως πρωταθλητής στο αλπικό σκι στα βουνά της βορείου Ιταλίας. Στο τένις ξεκίνησε μετά από τα 10 και είναι από τα πιο hot νέα ονόματα. Είναι φαν της Μίλαν και πρόσφατα η αγαπημένη του ομάδα τον δέχτηκε στο Μιλανέλο όπου και τον τίμησε. Φέτος “τρέχει” ένα σερί 7-0 νικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε προημιτελικό σε Grand Slam. Έχει 2/2 στο Australian Open και 2/2 στο Roland Garros.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.