ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το CAS μείωσε την ποινή της Μάρτα Ντομίνγκεθ

Το CAS μείωσε την ποινή της Μάρτα Ντομίνγκεθ

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2009 Μάρτα Ντομίνγκεθ είχε βρεθεί ένοχη για χρήση απαγορευμένων ουσιών το 2010, αλλά ένα χρόνο αργότερα απαλλάχθηκε των κατηγοριών, με την δικαιολογία πως δεν υπήρχαν επαρκή ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της. Το 2013 όμως ύστερα από εξέταση του βιολογικού της διαβατηρίου, εντοπίστηκαν «ανωμαλίες», που οδήγησαν στην εκ νέου αποχή της από τις αθλητικές διοργανώσεις για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η Ισπανίδα αθλήτρια έκανε προσφυγή στο ανώτατο δικαστήριο  αθλητικών διαφορών (CAS), το οποίο αναγνώρισε την υπαιτιότητά της, αλλά της χρύσωσε λίγο το χάπι, αφού τελικά «έριξε» την τιμωρία στα τρία χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.