ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Προαπαιτούμενα για την επιστροφή έθεσε η IAAF στη Ρωσία

Προαπαιτούμενα για την επιστροφή έθεσε η IAAF στη Ρωσία

Η IAAF διεμήνυσε στους Ρώσους ότι, προκειμένου να επιστρέψουν οι αθλητές στίβου  στις σημαντικές διοργανώσεις, επιβάλλεται να ακολουθήσουν πιστά και απρόσκοπτα πέντε «νόμους». Η πρώτη έκθεση θα διεξαχθεί στις 27 Μαρτίου του 2016 στο Κάρντιφ και ως εκ τούτου, η Ρωσία δεν θα μετέχει οριστικά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Πόρτλαντ (17-19 Μαρτίου). 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν κατακλείδι, οι Ρώσοι επιβάλλεται να προχωρήσουν τάχιστα σε πειθαρχικά αλλά και διορθωτικά μέτρα, επιβάλλοντας ποινές σε όσους αναμίχθηκαν με την υπόθεση χρήσης απαγορευμένων ουσιών, να καθιερώσουν ένα ουσιαστικό όσο και λειτουργικό πλαίσιο αντι-ντόπινγκ που θα περιλαμβάνει ποινικοποίηση της διακίνησης απαγορευμένων ουσιών. Ταυτόχρονα, έχουν ως υποχρέωση να αναζητήσουν και εν τέλει να εντοπιστούν, τα κέντρα διακίνησης των ουσιών, να λειτουργήσουν ένα σύστημα ελέγχων αντι-ντόπινγκ και τέλος, να επιμορφώσουν τους αθλητές και τους προπονητές.    

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.