ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θέλει να παίξει μπάλα στο “Νησί” ο Μπολτ

Θέλει να παίξει μπάλα στο “Νησί” ο Μπολτ

Έχει σαρώσει τα πάντα στο διάβα του σε Ολυμπιακούς Αγώνες και παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά σε ένα-δύο χρόνια ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ Γιουσεΐν Μπολτ έχει ενημερώσει τους πάντα πως θ’αποσυρθεί από το στίβο (είτε στο Ρίο το ερχόμενο καλοκαίρι, είτε το 2017 στο Λονδίνο). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα σταματήσει τον αθλητισμό, καθώς η μεγάλη του “κάψα”, είναι να παίξει ποδόσφαιρο σ’επαγγελματικό επίπεδο. Σε πρόσφατες δηλώσεις του μάλιστα τόνισε πως έχει την ποιότητα να κερδίσει πενταετές συμβόλαιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι η ομάδα που υποστηρίζει από μικρός. Συγκεκριμένα είπε: “Είμαι καλός, σε καλή φυσική κατάσταση, γρήγορος, με καλό κοντρόλ και γνώση του τρόπου παιχνιδιού. Πραγματικά πιστεύω πως μετά τα δοκιμαστικά θα μου πουν: “Ξέρεις κάτι; Είσαι 30 ετών, οπότε έλα να υπογράψουμε για πέντε χρόνια! Ας το δοκιμάσουμε”, έτσι πιστεύω”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.