ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έκανε το καθήκον του ο Τζόκοβιτς, τον περιμένει στους “4” ο Ναδάλ

Έκανε το καθήκον του ο Τζόκοβιτς, τον περιμένει στους “4” ο Ναδάλ

Το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης Νόβακ Τζόκοβιτς, χρειαζόταν μόλις ένα σετ για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά των φετινών ATP World Tour Finals, τα οποία διεξάγονται κάθε χρόνο στο Λονδίνο. Ο Σέρβος τενίστας όμως έχει εθιστεί στις νίκες κι έτσι δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, επικρατώντας του Τσέχου Τόμας Μπέρντιχ με 2-0 (6-3, 7-5). Τα δύσκολα βέβαια για τον “Νόλε” ξεκινούν από αύριο, καθώς επόμενος του αντίπαλος είναι ο φορμαρισμένος τελευταία Ραφαέλ Ναδάλ, που προκρίθηκε ως πρώτος από το δικό του γκρουπ και μοιάζει ικανός να πετάξει έξω τον περσινό υπερπρωταθλητή, ο οποίος δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.