ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το πιο αποτυχημένο bungee jumping! [βίντεο]

Το πιο αποτυχημένο bungee jumping! [βίντεο]

Σε σοβαρή κατάσταση, δίνοντας μάχη για τη ζωή της, νοσηλεύεται μια νεαρή Ρωσίδα, η οποία αποφάσισε να κάνει bungee jumping από την κορυφή εννιαόροφου κτιρίου, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Το σοκαριστικό μάλιστα βίντεο από την ελεύθερη, όπως αποδείχθηκε, πτώση της άτυχης γυναίκας κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ανατριχίλα, αφού σε αυτό απαθανατίζεται να αναπηδά αναίσθητη στο έδαφος με σφοδρότητα, καθώς οι υπολογισμοί για το σχοινί από το οποίο εξαρτιόνταν η ζωή της ήταν τελείως λανθασμένοι, οδηγώντας την με μαθηματική ακρίβεια στο θάνατο.

Τόσο οι γιατροί, όσο και οι συγγενείς της Ρωσίδας, έχουν εναποθέσει πλέον τις ελπίδες τους σε ένα θαύμα, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος, το οποίο, πάντως, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, αποδίδεται στη «νεανική τρέλα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.