Παναγιωταράκου: “Πίστεψα στο χρυσό μετάλλιο”

Παναγιωταράκου: “Πίστεψα στο χρυσό μετάλλιο”

Η Ελλάδα συνεχίζει τις επιτυχίες στον αθλητικό χώρο, αφού αυτή τη φορά η Ζαφειρία Παναγιωταράκου κατέκτησε την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Jiu Jitsu και κατ’επέκταση φόρεσε το χρυσό μετάλλιο στο στήθος της. Η ελληνίδα αθλήτρια φυσικά μετά την τεράστια διάκριση, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους την βοήθησαν να φτάσει σ’αυτή την τεράστια διάκριση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 “Ήξερα ότι μπορούσα να φτάσω στα μετάλλια. Το χρυσό το πίστεψα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και ενώ οι αγώνες ήταν σε εξέλιξη. Δε θα είχα φτάσει εδώ χωρίς τον προπονητή μου Eddie Motelica και την ομάδα μου Motelica Team στους οποίους και οφείλω τη μεγάλη αυτή διάκριση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογό μου Τιτάνες και τον προπονητή Γιάννη Μπάλλα για τη πολύτιμη βοήθειά τους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.