ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το “διπλό” πήρε η Κηφισιά, δυσκολεύθηκε ο Παναθηναϊκός

Το “διπλό” πήρε η Κηφισιά, δυσκολεύθηκε ο Παναθηναϊκός

Την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ πήρε η Κηφισιά με 3-1 σετ στο PAOK Sports Arena στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Volleyleague. Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε δύσκολα απέναντι στον Ηρακλή. Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής: Εθνικός Αλεξ. – Παναχαϊκή 3-2, Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός 0-3, Λαμία -Φοίνικας Σύρου 1-3, Παναθηναϊκός – Ηρακλής 3-0, Π.Α.Ο.Κ. – Κηφισιά 1-3.

Η βαθμολογία

1 Ολυμπιακός 16

2 Φοίνικας Σύρου 15

3 Κηφισιά 15

4 Π.Α.Ο.Κ. 14

5 Παμβοχαϊκός 9

6 Εθνικός Αλεξανδρούπολης 9

7 Παναθηναϊκός. 9

8 Άρης 6

9 Παναχαϊκή 6

10 Ηρακλής 3

11 Ορεστιάδα 3

12 Λαμία 0

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

* Παναθηναϊκός, Ηρακλής, Π.Α.Ο.Κ., Κηφισιά, Άρης και Ορεστιάδα έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.