ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σοκ στον Ελληνικό στίβο. Νικόλ Κυριακοπούλου: «Απειλούν τη ζωή μου…»

Σοκ στον Ελληνικό στίβο. Νικόλ Κυριακοπούλου: «Απειλούν τη ζωή μου…»

Σοκ στον ελληνικό στίβο. Απειλούν τη ζωή της πρωταθλήτριάς μας στο επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου και αυτή πλέον κάνει προπονήσεις με σωματοφύλακες στο πλευρό της!!

Η Ελληνίδα επικοντίστρια, έχει στείλει επιστολή στον ΣΕΓΑΣ, σύμφωνα με την οποία ενημερώνει πως απειλείται η σωματική της ακεραιότητα! 

Ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα των ανθρώπων που απειλούν την 29χρονη αθλήτρια, η οποία πριν από λίγους μήνες με άλμα στα 4,80 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Πεκίνο, όμως όλα δείχνουν πως πρόκειται για συναθλητές της! 

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει ενημερωθεί ήδη η διοίκηση του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά, η οποία έδωσε άδεια προκειμένου η Κυριακοπούλου να πηγαίνει με τους δύο σωματοφύλακες στις προπονήσεις, οι οποίοι πηγαίνουν μαζί της, παρακολουθούν όλη την προπόνησή της και αποχωρούν όταν εκείνη ολοκληρώσει το πρόγραμμά της. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει καταγγείλει πως κάποιοι γρατζούνισαν (πιθανότατα επίτηδες) το αυτοκίνητό της, προκειμένου να της στείλουν «μήνυμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.