ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ζωντανός για την πρωτιά του ομίλου ο Ολυμπιακός, 7-7 με την Μπαρτσελονέτα

Ζωντανός για την πρωτιά του ομίλου ο Ολυμπιακός, 7-7 με την Μπαρτσελονέτα

Αυτός ο Ολυμπιακός έχει φτιαχτεί για μεγάλα πράγματα και αυτό φάνηκε για ακόμα μία φορά στην Βαρκελώνη. Εκεί ο Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ φιλοξενήθηκε από την Μπαρτσελονέτα και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μένοντας πίσω με 7-4 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Εκεί όμως που όλα έμοιαζαν χαμένα, ήρθε η επική αντεπίθεση με τους «ερυθρόλευκους» να βγάζουν ψυχή και να καταφέρνουν να ισοφαρίζουν σε 7-7 με σουτ του Ντόσκα 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα. Οι Πειραιώτες με την ισοπαλία αυτή συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στην φετινή διοργάνωση και συνεχίζουν να γλυκοκοιτάζουν ακόμα και την πρωτιά στον όμιλο, έχοντας μέσα στο σπίτι τους τον αγώνα με τους Καταλανούς.

Ο αγώνας προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις με τους Ισπανούς να πετυχαίνουν δύο γκολ στο τέλος δύο οκταλέπτων, αλλά να δέχονται την ισοφάριση στο τέλος του ματς. Ο Ολυμπιακός στηρίχθηκε στην εξαιρετική του άμυνα και φυσικά στον Πάβιτς, έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Αν είχε καλύτερα ποσοστά και στον παίκτη παραπάνω θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη.

Με την ισοπαλία αυτή οι πρωταθλητές έφτασαν τους 6 βαθμούς, έχοντας μπροστά του, Πριμόριε και Μπαρτσελονέτα με 7. Ωστόσο στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου αν κερδίσει τα δύο παιχνίδια με την Γιαντράν, έχει πολλές πιθανότητες ακόμα και για πρωτιά, καθώς Πριμόριε και Μπαρτσελονέτα θα παίξουν δύο φορές μεταξύ τους σε Ιταλία και Ισπανία ενώ πριν ταξιδέψει να παίξει με την Πριμόριε θα υποδεχθεί τους Ισπανούς.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 3-2, 1-3

Μπαρτσελονέτα: Πινέδο, Σίρανι, Σ. Ράσοβιτς 2, Εγκάνια 1, Γκαρθία, Μινγκέλ, Μπαρτσέλο, Λιφάντε 1, Κόμπτε, Φερνέντες, Β. Ράσοβιτς 2, Φαμέρα 1, Τόρρας.

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γούνας 2, Φουντούλης, Σμιθ, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Βλαχόπουλος, Γαλανόπουλος

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Σπαντάου – Πριμόριε 9-9

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 7-7

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

16/12 Γιαντράν – Έγκερ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.