Μίκαελ Σουμάχερ: Η σύζυγός του απαγορεύει στον πρώην μάνατζέρ του να τον δει- Βρισκόταν δίπλα του επί 22 χρόνια

Μίκαελ Σουμάχερ: Η σύζυγός του απαγορεύει στον πρώην μάνατζέρ του να τον δει- Βρισκόταν δίπλα του επί 22 χρόνια

Τα παράπονά του για την σύζυγο του Μίκαελ Σουμάχερ, την Κορίνα, εξέφρασε δημόσια ο πρώην μάνατζερ του πιλότου της Formula 1, Βίλι Βέμπερ. Ο Βέμπερ ήταν ο άνθρωπος που επί 22 χρόνια, από το 1988 μέχρι το 2010, βρισκόταν στο πλευρό του διάσημου πιλότου αλλά και του αδελφού του Ραλφ Σουμάχερ, που ήταν, επίσης, οδηγός αγώνων.

Την ημέρα των Χριστουγέννων ο 74χρονος Βέμπερ υποστήριξε στην σελίδα του στο Facebook ότι έχει ζητήσει από την σύζυγο του Μίκαελ Σουμάχερ να επισκεφτεί τον άσο της Formula 1, που μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε, όταν έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, νοσηλεύεται σε κώμα στην έπαυλή του, κοντά στην λίμνη της Γενεύης. Ο Σουμάχερ νοσηλεύεται σε χώρο που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα και με ομάδα ιατρικού προσωπικού, που αποτελείται από 15 άτομα.

Ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ δήλωσε ότι η Κορίνα Σουμάχερ βρίσκει διάφορες προφάσεις και απαγορεύει στον Βέμπερ να δει τον σύζυγό της. Ο Βίλι Βέμπερ μετά την σχετική ανάρτηση στο Facebook έδωσε συνέντευξη για το θέμα στην γερμανική εφημερίδα Bild και δήλωσε: «Δεν γνωρίζω, τι κρύβεται από πίσω. Προβάλλει πάντα διαφορετικές προφάσεις και δικαιολογίες. Τελευταία μου ανακοινώθηκε, ότι δεν γίνεται εξαιτίας του φόβου για βακτήρια».

Ο Βέμπερ υποστήριξε ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να πάρει την άδεια της Κορίνα για να δει τον Μίκαελ Σουμάχερ και πάντα η απάντηση που παίρνει είναι αρνητική. Ο 74χρονος, πρώην μάνατζερ, τόνισε ότι από αυτή την συνεχιζόμενη άρνηση υποφέρει τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, αφού, όπως ο ίδιος δηλώνει, οι δύο οικογένειες ήταν συνδεδεμένες με στενούς δεσμούς επί 25 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσφατα, η νέα μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ, διέψευσε δημοσιεύματα γερμανικού περιοδικού που ανέφεραν ότι ο πρώην πιλότος της Formula 1 δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Η Κεμ δήλωσε ότι το δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ο Σουμάχερ σηκώθηκε και έκανε λίγα βήματα με την βοήθεια του νοσηλευτικού προσωπικού είναι «ανεύθυνες φήμες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.