Βodybuilding: Τρίτος στον κόσμο ο Βασίλης Βράχνης από την Ηλεία

Βodybuilding: Τρίτος στον κόσμο ο Βασίλης Βράχνης από την Ηλεία

Την μεγαλύτερη έως τώρα διάκριση στην –εδώ και 10 χρόνια- πορεία του στο χώρο του bodybuilding πρόσθεσε στο παλμαρέ των τίτλων που έχει κατακτήσει ο Βασίλης Βραχνής.

Ο 23χρονος αθλητής, που κατάγεται και διαμένει στη Βάρδα, απέσπασε την 3η θέση στον Παγκοσμίου επιπέδου- διαγωνισμό, «NAC Mr. Universe 2015» (σ.σ. στην κατηγορία Junior) εκπροσωπώντας την Ελλάδα! Αναμφίβολα μια πολύ μεγάλη επιτυχία, η σπουδαιότερη ως τώρα για τον νομό Ηλείας, στο χώρο του bodybuilding.

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο της Γερμανίας στις 28 Νοεμβρίου 2015, συμμετείχαν αθλητές από 21 χώρες και το επίπεδο του ανταγωνισμού ήταν υψηλότατο. Η επιτυχία του Ηλείου αθλητή λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κάνεις πως την 1η θέση του διαγωνισμού (σ.σ. overall) κατέκτησε αθλητής από την κατηγορία του.

Ο Βασίλης Βραχνής είχε πάρει το «εισιτήριο» για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο συγκεκριμένο διαγωνισμό ύστερα από την κατάκτηση της 1ης θέσης στο διαγωνισμό NAC Βαλκανικού Κυπέλλου 2015 που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.