ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Έλληνες «έπνιξαν» τους Τούρκους (21-6 και λίγα ήταν)

Οι Έλληνες «έπνιξαν» τους Τούρκους (21-6 και λίγα ήταν)

Έκανε αυτό που έπρεπε η Εθνική πόλο ανδρών που διέλυσε με 21-6 την Τουρκία στην δεύτερη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βελιγράδι και παραμένει στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ομίλου. 

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είχε τις ευκαιρίες να πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ -και να διατηρήσει πιο ζωντανές ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο- όμως το νευρικό πρώτο οκτάλεπτο της στέρησε αυτή τη δυνατότητα. 

Η βασική διεκδικήτρια της πρώτης θέσης, Ουγγαρία, θα αντιμετωπίσει απόψε (Τρίτη 13/1 – 21.15) την Ρωσία, ενώ ιδιαίτερα κρίσιμο αναμένεται να είναι το παιχνίδι που θα δώσει την Πέμπτη (15/1) στις 10.30 κόντρα στην Τουρκία, όπου θα φανεί ουσιαστικά αν το σημερινό σκορ είναι αρκετό για τη γαλανόλευκη. 

Κορυφαίος παίκτης με διαφορά ήταν ο Αλέξανδρος Γούνας, με έξι γκολ, ενώ Φουντούλης και Αφρουδάκης πέτυχαν από 4. 

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-6, 1-6, 1-7 

Τουρκία: Σούταλο 1, Οζμπάκις 2, Κορόλια 1, Μπεσκαρντεσλερ 1, Τσαγκατάι 1. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ελλάδα: Μυλωνάκης 2, Γεννηδουνθιάς 1, Φουντούλης 4, Αφρουδάκης 4, Κολόμβος 1, Γούνας 6, Βλαχόπουλος 3. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.