Η ιταλική μαφία έχει στον έλεγχο της αθλητές!

Η ιταλική μαφία έχει στον έλεγχο της αθλητές!

Συντάραξε τα ήρεμα νερά του αθλητισμού η αποκάλυψη, σύμφωνα με την οποία αρκετοί αθλητές, κυρίως από την Ισπανία και την Αργεντινή, ελέγχονται πλήρως από την ιταλική μαφία που κατοικοεδρεύει στην βόρεια Ιταλία!

Είκοσι οκτώ τενίστες, εκ των οποίων οι 16 συμπεριλαμβάνονται στην πρώτη 50αδα, είναι ύποπτοι για τη διαμόρφωση αγώνων. Όπως αναφέρεται, τη δεδομένη χρονική στιγμή ερευνούνται οκτώ αθλητές από την Ισπανία και την Αργεντινή, που έχουν τεθεί υπό την «κηδεμονία» της ιταλικής μαφίας. Εβδομήντα δύο παιχνίδια, δε, θεωρούνται «στημένα»     

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ματς που είχε κινήσει την περιέργεια των ιθυνόντων ήταν η αναμέτρηση του Νικολάι Νταβιντένκο με τον Μάρτιν Βασάλο Αργκουέλο. Ο πρώτος είχε αθωωθεί μετά την έρευνα η οποία όμως φαίνεται πως είχε προχωρήσει αρκετά και είχε καταλήξει σε μεγάλα δίκτυα παράνομου στοιχηματισμού σε Ρωσία, βόρεια Ιταλία και Σικελία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.