Ο Θανάσης Κύλας και το Legacy Fight Club φέρνουν στις 27 Φεβρουαρίου τον θρύλο του Κ-1 Ερνέστο Χουστ!

Ο Θανάσης Κύλας και το Legacy Fight Club φέρνουν στις 27 Φεβρουαρίου τον θρύλο του Κ-1 Ερνέστο Χουστ!

O κατά πολλούς μεγαλύτερος kickboxer όλων των εποχών (απίστευτος συνδυασμός πυγμαχικής ικανότητας και λακτισμάτων) ο Ολλανδός Ερνέστο Χουστ θα έρθει στην χώρα μας για να διδάξει τα μυστικά της τέχνης του στις 27 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο στο Legacy Figth Club του Θανάση Κύλα.

Το Legacy Fight Club εξέδωσε ανακοίνωση: 

« Το Legacy Fight Club του Θανάση Κύλα, πιστό στη δέσμευσή του για την ανάδειξη των μαχητικών αθλημάτων, έχει την τιμή να φιλοξενήσει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, τον παγκοσμίου φήμης αθλητή και trainer του Kick Boxing,  Mr. Perfect…  Ernesto Hoost!

 Ο Ernesto Hoost έχει στο ενεργητικό του 99 νίκες και 22 τίτλους, κατά τη διάρκεια της πολύχρονης σταδιοδρομίας του ως αθλητής.  Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή 4 φορές, αποτελεί αναμφισβήτητα  ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του Kick Boxing.

Ως εκ τούτου, η αποδοχή της πρόσκλησης του Θανάση Κύλα για τη διεξαγωγή 3ωρου σεμιναρίου στο Legacy Fight Club θα δώσει την ευκαιρία σε όσους παρευρεθούν, να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις από αυτόν τον καταξιωμένο αθλητή καιtrainer.

Οι θέσεις για το σεμινάριο είναι περιορισμένες. Πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή:

1.  Στο e-mail: [email protected]

2.  Στα τηλέφωνα:  21 3030 5295 – 698 365 0371 – 694 458 3285

3.  Στη σελίδα του Legacy Fight Club στο Facebook https://www.facebook.com/Legacy-Fight-Club-227052447466651/ »

Όσοι πιστοί προσέλθετε, δεν συμβαίνει συχνά να μπορείτε να συναντήσετε έναν θρύλο του kickboxing τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Κ-1, και να μάθετε τα μυστικά του δημοφιλούς μαχητικού αθλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.