ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χαβάη: Η τρομακτική πτώση ενός σέρφερ από κύμα 20 μέτρων [βίντεο]

Χαβάη: Η τρομακτική πτώση ενός σέρφερ από κύμα 20 μέτρων [βίντεο]

Παρακολουθώντας το απίστευτο αυτό βίντεο δεν είμαστε σίγουροι τι πόνεσε περισσότερο τον επαγγελματία σέρφερ Tom Dosland. Το ότι έχασε τη μοναδική ευκαιρία να κυριαρχήσει στο τέλειο κύμα, το όνειρο κάθε σέρφερ. Ή μήπως ο πόνος από την πτώση από ύψος πάνω από 15 μέτρα;

Όπως και να έχει η εικόνα κόβει πραγματικά την ανάσα. Ο γνωστός στους κύκλους του σέρφινγκ Tοm βρέθηκε στην κατάλληλη στιγμή εκεί που έπρεπε να είναι, στην κορυφή ενός από τα μεγαλύτερα κύματα που έκαναν φέτος την εμφάνανισή τους στο νησί Μάουι της Χαβάης. 

Στην αρχή όλα εξελίσσονται με βάση το πλάνο και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του αθλητή. Όμως λίγο πριν αρχίσει το σόου, ο σέρφερ χάνει την ισορροπία του και πέφτει από την σανίδα. Η πτώση είναι ιδιαίτερα θεαματική, καθώς το 20 μέτρων κύμα έχει τεράστια δύναμη, ενώ ο ίδιος κάνει μία μεγάλη πτώση και χάνεται μέσα στην θάλασσα.

Η αγωνία των θεατών τελειώνει όταν λίγο αργότερα τον βλέπουν να επιπλέει ζωντανός. Όπως ο ίδιος περιέγραψε η πτώση του ήταν τρομακτική ακόμα ενώ η σύγκρουσή του με το νερό αλλά και όσα επακολούθησαν στον βυθό έμοιαζαν σαν να είχε συγκρουστεί με αυτοκίνητο. Αυτό που τον πείραξε όμως περισσότερο ήταν ότι έχασε ένα τέτοιο κύμα που δύσκολα θα ξαναβρεί…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.