Ιδού έξι τενίστριες που… δικαίως αναστατώνουν το κοινό τους (φωτό)

Ιδού έξι τενίστριες που… δικαίως αναστατώνουν το κοινό τους (φωτό)

Εκτός από τις αθλητικές τους ικανότητες ξεχωρίζουν για την γενικότερη παρουσία τους στα γήπεδα. Με συνδυασμό ομορφιάς και προσόντων στο άθλημα, τα κορίτσια βάζουν «φωτιά» στην αρένα σε κάθε τους εμφάνιση. Δείτε έξι από τις πιο σέξι τενίστριες του κόσμου που προσφέρουν θέαμα στους αγώνες και δίνουν διαφορετικό «αέρα» στα παιχνίδια…

1.  Eugenie Bouchard

Η μόλις 21 ετών τενίστρια από τον Καναδά με το ταλέντο και το αφοπλιστικό της χαμόγελο αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές παγκοσμίως. Πολλοί είναι αυτοί που την συγκρίνουν με την Σαράποβα. Πέρα από τις αθλητικές εταιρείες, που ήδη έχουν κάνει συμβόλαιο μαζί της την περιμένουν και άλλες προτάσεις από κολοσσούς σε διάφορους τομείς που περιμένουν να πει η Eugenie απλώς το «ναι». Πρόκειται για την αθλήτρια η οποία αναμένεται να ακούμε συχνά στο μέλλον.

2. Caroline Wozniacki

Γενημμένη στη Δανία η Caroline Wozniacki έχει ξεχωρίσει και όχι μόνο στην χώρα της για το ταλέντο της. Η 25χρονη εκτός από την πρόοδό της στο τένις κάθε χρόνο βλέπει και τις “μετοχές” της ως γυναίκα να εκτοξεύονται αφού θεωρείται μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες στο χώρο. Η ξανθιά τενίστρια ήδη συνεργάζεται με εταιρείες αθλητικών ειδών.

3. Maria Kirilenko

Η γοητευτική Ρωσίδα είναι 29 ετών και θεωρείται μια από τις καλύτερες στο είδος της. Εκτός βέβαια από το ταλέντο της στο σερβίς τραβάει τα βλέμματα και με την γοητεία της εντός και εκτός γηπέδων κάτι που η ίδια δείχνει να γνωρίζει και να απολαμβάνει.

4. Amandine Hesse

Μπορεί να είναι μόλις 23 ετών αλλά έχει αρχίσει να ξεχωρίζει έχοντας αρχίσει να κερδίζει ήδη τίτλους. Η Γαλλίδα παίκτρια δείχνει ότι θα συζητηθεί πολύ και θα ανεβάσει την θέση της στην παγκόσμια κατάταξη. Η Hesse έχει επίσης πολλούς φανατικούς θαυμαστές μέσα και έξω από τα γήπεδα.

5. Dominika Cibulkova

Η 26χρονη τενίστρια από τη Σλοβακία είναι γνωστή για το γρήγορο και «επιθετικό» παιχνίδι της. Ξεκίνησε το τένις σε ηλικία οκτώ ετών και από τότε έχει εξελιχθεί σε μεγάλο ταλέντο. Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως μια παίκτρια με πολύ ενέργεια. Αυτό μάλλον αγαπούν και οι χιλιάδες θαυμαστές της ξανθιάς Σλοβάκας.

6. Maria Sharapova

Η πιο γνωστή όλων Maria Sharapova  Στα τέλη του 2006 έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του τένις στον κόσμο και πλέον έχει χιλιάδες θαυμαστές για το ταλέντο της αλλά και την ομορφιά της. Η 29χρονη έχει ψηφιστεί από τη ρωσική ομοσπονδία ως καλύτερη παίκτρια ενώ είναι από τις πιο ψηλές στο άθλημα με ύψος 1,88.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
teni01teni02teni03teni04teni05teni06teni07teni08teni09teni10teni11teni12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.