ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ακροβατικά στον ουρανό – Αθλήτρια αιωρήθηκε από αερόστατο! [φωτό-βίντεο]

Ακροβατικά στον ουρανό – Αθλήτρια αιωρήθηκε από αερόστατο! [φωτό-βίντεο]

Ρεκόρ για ακροβατικά στο μεγαλύτερο ύψος έκανε η νοσηλεύτρια και δασκάλα pilates Anna Cochrane, η οποία κρεμόταν από… αερόστατο και έκανε το νούμερό της με το κενό από κάτω και τον ουρανό γύρω της.

Αυτό έγινε την περασμένη εβδομάδα και σε ύψος μεταξύ 10.400 και 11.400 ποδών και η επίδειξη κράτησε περισσότερο από πέντε λεπτά, έτσι η Cochrane κατέκτησε το ρεκόρ.

Αιωρούμενη στον ουρανό πάνω από το Ashburton, την ανατολική ακτή του Νότιου Νησιού της της Νέας Ζηλανδίας, η νεαρή γυναίκα έπαθε εξάρθρωση ώμου ωστόσο συνέχισε την άσκησή της κανονικά.

Όπως είπε στη Daily Mail, κάνει ακροβατικά εδώ και επτά χρόνια αλλά στο συγκεκριμένο νούμερο έκανε προπόνηση για περίπου ένα χρόνο. woamsndafjk1woamsndafjk2woamsndafjk3woamsndafjk4woamsndafjk5woamsndafjk6woamsndafjk7woamsndafjk8

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.