ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κάτοικος της Βραζιλίας δεν έχει νερό ή ρεύμα, αφού τα Ολυμπιακά έργα λαμβάνουν χώρα δίπλα στο σπίτι του (βίντεο)

Κάτοικος της Βραζιλίας δεν έχει νερό ή ρεύμα, αφού τα Ολυμπιακά έργα λαμβάνουν χώρα δίπλα στο σπίτι του (βίντεο)

Η κατοικία του Μπέρτο Πέδρο βρισκόταν στη βαφέλα Villa Autodromo, αλλά πλέον κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, καθώς τώρα ανήκει στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και χρειάζεται να επιδεικνύει το ειδικό πάσο των Ολυμπιακών Αγώνων, για να μπαίνει στο σπίτι του.

Ο Βραζιλιάνος κάτοικος παραδέχτηκε πως πολλές νύχτες δεν έχει νερό να πιει, ενώ το ίδιο ισχύει και για το ρεύμα στο σπίτι του, λόγω των εργασιών, ενώ πολλοί γείτονές του, εγκατέλειψαν την κοινότητα, φοβούμενοι μην τους συμβεί τίποτα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες εκτός από τεράστια κέρδη, έχουν και δυσαναπλήρωτες συνέπειες, όπως έχουμε καταλάβει όλοι στην Ελλάδα. 

1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.