ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Σαράποβα χάνει ένα-ένα τα «χρυσά» της συμβόλαια…

Η Σαράποβα χάνει ένα-ένα τα «χρυσά» της συμβόλαια…

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό συνεχίζει να προκαλεί η δημόσια παραδοχή της Μαρίας Σαράποβα πως βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια του αυστραλιανού όπεν.   Η διάσημη τενίστρια αποκάλυψε πως επί 10 χρόνια έπαιρνε το αντι-ισχαιμικό φάρμακο «Mildronate» το οποίο της είχε συστήσει ο γιατρός της και είπε ότι έκανε χρήση για πρώτη φορά το 2006 μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.  

Η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου και ένας – ένας οι διάσημοι χορηγοί της Ρωσίδας τενίστριας διακόπτουν τα συμβόλαια τους ή ανακοινώνουν πως θα επανεξετάσουν τη συμφωνία που έχουν μαζί της.   Πρώτoς, ήταν ο βασικός χορηγός της αθλήτριας, η Nike που λίγο μετά τη συνέντευξη τύπου της Σαράποβα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως διακόπτει τη συνεργασία μαζί της ωσότου ολοκληρωθεί η έρευνα. «Λυπούμαστε και νιώθουμε έκπληξη για τα νέα που αφορούν τη Μαρία Σαράποβα. Αποφασίσαμε να διακόψουμε προσωρινά τη συνεργασίας μας μαζί της, όσο συνεχίζεται η έρευνα. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξή της», αναφέρει η αθλητική εταιρεία στην ανακοίνωσή της.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως υποστηρίζει το Business Insider, το συμβόλαιο της Ρωσίδας αθλήτριας με τη συγκεκριμένη εταιρεία αγγίζει τα 12, 5 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.   Λίγο αργότερα και η γνωστή Ελβετική εταιρεία ρολογιών «TAG Heuer» ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό της με την 28χρονη τενίστρια.   Η Σαράποβα έχει συμβόλαια με πάρα πολλούς χορηγούς, μεταξύ άλλων η Avon, η Evian και η Posche, ενώ σύμφωνα με το Forbes είναι η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα αθλήτρια στον κόσμο με συνολικές, ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 29,7 εκατομμύρια δολάρια.   Μένει να δούμε και την αντίδραση των υπόλοιπων χορηγών της διάσημης τενίστριας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.