ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Περίπατο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός στο πόλο 18-5

Περίπατο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός στο πόλο 18-5

Ένα οκτάλεπτο χρειάστηκε να παίξει ο Ολυμπιακός προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του Παναθηναϊκού επικρατώντας 18-5 στο «αιώνιο» ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής για την Α1 πόλο ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» με αυτή τη νίκη, διατήρησαν το απόλυτο που έχουν στο πρωτάθλημα και έφτασαν τους 48 βαθμούς. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, πλέον στρέφει την προσοχή της στον πολύ σπουδαίο αγώνα με την Μπαρτσελονέτα, το Σάββατο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη για ένα ακόμη παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να μείνει ανταγωνιστικός για περισσότερο από ένα οκτάλεπτο.

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος, με το ποσοστό του στον παίκτη παραπάνω να είναι εξαιρετικό σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις αποβολές που κέρδισε ο Γιώργος Αφρουδάκης, που έκανε μια ακόμη αξιόπιστη εμφάνιση στη θέση του φουνταριστού.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού, κατάφερε να μείνει στον αγώνα μέχρι το τέλος του πρώτου οκταλέπτου, όταν ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με 4-2 με γκολ του Μουρίκη. Από εκεί και πέρα η αναμέτρηση ήταν επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, με τον Παναθηναϊκό να μη μπορεί να ακολουθήσει σε κανένα σημείο το ρυθμό του αγώνα. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν αρκετά  γρήγορα βγάζοντας αρκετές κόντρες, ενώ πήραν γκολ και από τους δύο φουνταριστούς, Μουρίκη και Κολόμβο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον Ολυμπιακό υπάρχει πλέον ο αγώνας του Σαββάτου με την Μπαρτσελονέτα, όπου η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου με νίκη, κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο final six του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.