ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Μαρία Σαράποβα ευχαριστεί τους θαυμαστές της από την παραλία του Λος Άντζελες

Η Μαρία Σαράποβα ευχαριστεί τους θαυμαστές της από την παραλία του Λος Άντζελες

Oι μεγάλοι αθλητές δείχνουν την δύναμή τους στα δύσκολα. Αυτό έκανε και η Μαρία Σαράποβα που περνάει μεγάλη περιπέτεια από την ημέρα που πιάστηκε ντοπαρισμένη. Η 28χρονη τενίστρια εθεάθη σε παραλία του Λος Άντζελες να κάνει προπόνηση σε ιδιαίτερα καλή διάθεση, ενώ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα μήνυμα που δείχνει ότι χάρη στη στήριξη που εξέλαβε, δεν χάνει το κουράγιο της: 

«Ξύπνησα χθες το πρωί και το inbox μου ήταν γεμάτο αγάπη και συμπόνια.

Το πρώτο email που άνοιξα ήταν από τον καλύτερό μου φίλο, ξέρετε, εκείνο τον τύπο ανθρώπου που μπορεί να σε κάνει να χαμογελάσεις ή να σε συγκινήσει με μία λέξη και με τον οποίο μπορώ να περάσω όλο το απόγευμα στο τηλέφωνο, για να ακούσει πώς είμαι και πώς τα πάω. 

Γενικά, λατρεύω τα πρωινά. Νέα μέρα, νέα αρχή. Μπορώ να πω πως η σημερινή δεν είναι μια συνηθισμένη μέρα. Τίποτα άλλο δεν μου ήρθε στο μυαλό στις 6 το πρωί, από το ότι είμαι αποφασισμένη να ξαναπαίξω τένις και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να το κάνω. Μακάρι να μην χρειαζόταν να το περάσω αυτό, αλλά το περνάω και θα το ξεπεράσω. 

Χρειαζόμουν να ιδρώσω και να κοπιάσω, όπως έκανα σε όλη μου τη ζωή, κι έτσι πήγα στο γυμναστήριο. Εκεί συνειδητοποίησα πως ένα σωρό αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια να με ακολουθούν. Οι παλιοί, καλοί παπαράτσι επέστρεψαν στη δουλειά. 

Δεν ασχολήθηκα πολύ με το διαδίκτυο τελευταία, με εξαίρεση μία έρευνα που έκανα για μία αντίκα τραπεζάκι, αλλά οι φίλοι μου έφτιαξαν ένα υπέροχο κολάζ, με όλα τα υπέροχα μηνύματα και hashtags που φτιάξατε (I Stand With Maria και Let Maria Play). Πέρασα όλο το απόγευμα διαβάζοντάς τα δίπλα στον σκύλο μου, ο οποίος δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί αυτό είναι σημαντικότερο από την βόλτα που περίμενε. 

Αυτή την στιγμή είμαι πολύ περήφανη να σας αποκαλώ φαν μου. Μέσα σε λίγες ώρες από την ανακοίνωσή μου, δείξατε τόση συμπαράσταση και αφοσίωση που θα μπορούσε να περιμένει μόνο κάποιος που βρίσκεται στην κορυφή. 

Να ξέρετε πως τα υπέροχα λόγια σας ζωγράφισαν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Θέλω να ξαναπαίξω τένις και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να το κάνω. Τα μηνύματά σας μου έδωσαν πολύ κουράγιο. Και με αυτό το μήνυμα δεν θέλω τίποτα περισσότερο από το να σας πω ευχαριστώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Mαρία Σαράποβα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.