Ο Ολυμπιακός εύκολα 9-5 την Μπαρτσελονέτα βήμα για πρόκριση στο final six του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός εύκολα 9-5 την Μπαρτσελονέτα βήμα για πρόκριση στο final six του Τσάμπιονς Λιγκ

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τον αγώνα πόλο με αντίπαλο τη Μπαρτσελονέτα και πήρε μια ακόμα νίκη 9-5 για την έβδομη αγωνιστική στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στο final six του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, με τη νίκη έφτασε τους 15 βαθμούς και παράμεινε στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Πειραιώτες, είναι πολύ κοντά ακόμη και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, που του δίνει το απευθείας εισιτήριο για τον ημιτελικό του final six. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με όπλο την καταπληκτική τους άμυνα αλλά και τον Πάβιτς, που όποτε χρειάστηκε έδειξε την ποιότητά του, πήραν την νίκη, που πανηγυρίστηκε έξαλλα και από τον κόσμο που κατέκλυσε το κολυμβητήριο του Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.