ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μίκαελ Σουμάχερ: Τι ζήτησε από τη μάνατζερ του πριν το ατύχημα

Μίκαελ Σουμάχερ: Τι ζήτησε από τη μάνατζερ του πριν το ατύχημα

Δύο χρόνια και τρεις μήνες έχουν περάσει από το ατύχημα που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις, κάνοντας σκι, και πλέον τα νέα για την κατάσταση της υγείας του όλο και λιγοστεύουν.

Όμως, υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Όπως εξήγησε η μάνατζερ του πρωταθλητή της F1, Σαμπίνε Κεμ, αποφεύγει σκόπιμα να κάνει δηλώσεις για την κατάσταση του Σούμι, καθώς όσες φορές το έκανε στο παρελθόν, έγινε χαμός στα μέσα ενημέρωσης και κάποιες φορές τα λόγια της παρερμηνεύθηκαν ή παραποίηθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως τόνισε η ίδια, πριν το ατύχημα ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε κοπιάσει πολύ για να προστατεύσει την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του. “Όλοι το είχαν αποδεχτεί αυτό”, είπε η Κεμ, επισημαίνοντας ότι και τώρα ακολουθεί την επιθυμία του πελάτη της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.