ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

O Ναδάλ κάνει μηνύσεις σε όσους τον κατηγόρησαν πως ήταν ντοπέ

O Ναδάλ κάνει μηνύσεις σε όσους τον κατηγόρησαν πως ήταν ντοπέ

Σάλο έχει προκαλέσει στο παγκόσμιο τένις οι ισχυρισμοί της πρώην υπουργού υγείας και αθλητισμού της Γαλλίας, Ροσελίν Μπασελό, ότι ο Ράφα Ναδάλ στο παρελθόν έπαιρνε απαγορευμένες ουσίες.

Ο Ισπανός σταρ είναι έξαλλος με τις δηλώσεις της Μπασελό και δήλωσε πως θα καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση:

«Δουλεύω από τότε που ήμουν 5 ετών, σε όλη την καριέρα μου για να έχω την επιτυχία που είχα και πάντα με τον σωστό τρόπο, πάντα κάνοντας προπόνηση με πάθος, ένταση και αγάπη για το παιχνίδι. Υπήρξαν μερικές φορές σχόλια σαν αυτό, αλλά αυτό θα είναι το τελευταίο, γιατί θα της κάνω μήνυση», τόνισε σχετικά ο 28χρονος πρωταθλητής από τη Μαγιόρκα, μετά το ματς του για το Ιντιαν Γουέλς, και συνέχισε πιο επιθετικά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξέρω πόσο σκληρά δούλεψα για να φτάσω ως εδώ. Δεν γίνεται να ακούς αυτά τα σχόλια από έναν άνθρωπο που θα έπρεπε να είναι σοβαρός, διότι ήταν υπουργός σε μια μεγάλη χώρα όπως η Γαλλία. Θα κάνω μήνυση, λοιπόν, όπως θα κάνω μήνυση σε όποιον κάνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον, γιατί έχω κουραστεί από όλες αυτές τις ανοησίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.