ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Takashi Kuroki: Ο καλύτερος εκφραστής του γνήσιου Nishio Aikido (βίντεο)

Takashi Kuroki: Ο καλύτερος εκφραστής του γνήσιου Nishio Aikido (βίντεο)

Toν Τακάσι Κουρόκι έκτο Νταν στο στιλ του Νίσιο Αικίντο ο γράφων έχει την τιμή να τον γνωρίζει προσωπικά και να τον θεωρεί εκτός από καταπληκτικό martial artist και καταπληκτικό όσο και πολύ ταπεινόφρονα άνθρωπο.

Το Νίσιο στιλ του Αικίντο έχει διαφορά από το παραδοσιακό Αικίντο κυρίως διότι εστιάζει στο «σβήσιμο» της επίθεσης του ανιπάλου όταν αυτή είναι στην πρόθεση ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.

To μαχητικό αυτό στιλ ιδρύθηκε από τον Shoji Nishio.Ξεκινάει πάντα από όπλα και καταλήγει ότι γίνεται με σπαθί να μπορεί να γίνει ακριβώς άοπλα και με τα χέρια.

Δεν υπάρχει καλύτερος εκπρόσωπος της σχολής αυτής από τον Τακάσι Κουρόκι.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την χρήση του Κατάνα του γιαπωνέζικου σπαθιού από τον μεγάλο αυτό δάσκαλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.