Εθνική εφήβων Πόλο: Πανηγυρική πρόκριση στους προημιτελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Εθνική εφήβων Πόλο: Πανηγυρική πρόκριση στους προημιτελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Η εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των εφήβων πέρασε στους «8» του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε και την Κίνα, εύκολα, όπως αναμενόταν, το μεσημέρι της Τετάρτης (15/8) με 18-6, στο τέταρτο και τελευταίο αγώνα της στον Όμιλο και έκανε το απόλυτο. Έτσι, η ομάδα του Δημήρη Κραβαρίτη, που δείχνει πως έχει δυνατότητες για τα ψηλά σε αυτήν τη διοργάνωση, έχει μια ημέρα ξεκούρασης, καθώς δεν θα αγωνιστεί αύριο Πέμπτη (16/8) στα χιαστί, αλλά θα περιμένει πλέον τον αντίπαλό της στον προημιτελικό της Παρασκευής (17/8) που θα είναι ο νικητής του χιαστί αγώνα 2οςΑ’ Ομίλου-3οςΒ’Ομίλου (ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στους δύο αυτούς Ομίλους).

Οκτάλεπτα: 3-0, 5-2, 7-2, 3-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Πιοβάν, Αλαμάνος 2, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καλογερόπουλος 2, Κουρούβανης Ν. 2, Κεχαλάρης 3, Μπραΐμης 2, Γραμματικός, Χαλυβόπουλος Ι. 1, Πάτερος 1, Παπανικολάου 4, Δήμου 5, Μανθογιάννης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.