ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Στην Ελλάδα επέστρεψε η εθνική Εφήβων του πόλο! (φωτό – βίντεο)

Στην Ελλάδα επέστρεψε η εθνική Εφήβων του πόλο! (φωτό – βίντεο)

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (20.08.2018) η εθνική Εφήβων του πόλο, που αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας.


Η Εθνική Εφήβων έδωσε… συνέχεια στο μεγάλο καλοκαίρι του ελληνικού αθλητισμού, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο που φιλοξενήθηκε στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας.Έτσι, οι παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίδη ακολούθησαν… πιστά το δρόμο προς τη δόξα που χάραξε το περασμένο καλοκαίρι στο Βελιγράδι η εθνική Νέων Ανδρών, η οποία είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην αντίστοιχη διοργάνωση.

Οι “χρυσοί” έφηβοι έφτασαν στο “Ελ. Βενιζέλος” στις 13:35 τη Δευτέρα (20/8) με την πτήση 801 της Austrian Airlines, μέσω Βιέννης. Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, υποδέχθηκε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές και τους συνεχάρη δια ζώσης για την τεράστια επιτυχία τους, εκ μέρους της αθλητικής ηγεσίας. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, βρίσκεται για διακοπές εκτός Αθηνών με την οικογένειά του και δεν μπόρεσε να παραστεί.


Συγγενείς και φίλοι των “τρομερών” αθλητών του Δημήτρη Κραβαρίτη υποδέχθηκαν με κόρνες και ανθοδέσμες τους “χρυσούς” εφήβους, μετατρέποντας την αίθουσα υποδοχής σε… εξέδρα γηπέδου. Χαμόγελα, συγκίνηση αλλά και ξεσπάσματα χαράς για τους διεθνείς που φωτογραφήθηκαν με τα χρυσά τους μετάλλια.

«Η δικαίωση είναι των αθλητών, γιατί αυτοί είναι κάθε μέρα στην πισίνα και μάχονται με αντίξοες συνθήκες και κάνουνε προπόνηση πολλές ώρες. Χάνουν την καθημερινότητα τους, χάνουν άλλα πράγματα για να κερδίσουν αυτά που κερδίσανε τώρα», ανέφερε αρχικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Στη συνέχεια ο κ. Κραβαρίτης σχολίασε τις συνεχόμενες επιτυχίες των μικρών εθνικών ομάδων του πόλο: “Είναι μια τεράστια επιτυχία για το ελληνικό πόλο! Θα δούμε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πάλι μια ισχυρή εθνική ομάδα ανδρών”.

Σε ερώτηση για το αν εδραιώνεται το ελληνικό πόλο στη συνείδηση του κόσμου ως υπερδύναμη, ο κ. Κραβαρίτης εξέφρασε τη βεβαιότητα του: “Σίγουρα! Αυτό “αποτυπώθηκε” και από τους προπονητές των άλλων ομάδων από το εξωτερικό. Μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις μικρές εθνικές αλλά και για τη μεγάλη. Μην ξεχνάμε την εθνική ανδρών, γιατί τε τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια βήματα και έχει σταθεροποιηθεί στις 4-5 μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε πως παγκόσμιοι πρωταθλητές στο Σομπατέλι στέφθηκαν οι: Ούγκο Πιοβάν, Σταύρος Μανθογιάννης (τερματοφύλακες), Θοδωρής Πάτερος, Νίκος Παπανικολάου, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος, Διονύσης Μπραϊμης, Νίκος Κουρούβανης, Τάκης Δήμου, Στάθης Καλογερόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Αχιλλέας Γραμματικός και Γιάννης Κεχαλάρης. Προπονητής της ομάδας ο Δημήτρης Κραβαρίτης και συνεργάτη του ο Σάκης Πλατανίτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.