ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έτσι κέρδισε το χρυσό στη Νότια Κορέα η Κορακάκη – Συγκίνηση στην απονομή (βίντεο)

Έτσι κέρδισε το χρυσό στη Νότια Κορέα η Κορακάκη – Συγκίνηση στην απονομή (βίντεο)

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, η Άννα Κορακάκη αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια (αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων) -στην κατηγορία γυναικών- και στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στην διεθνή ομοσπονδία, δείχνει να αιφνιδιάσθηκε από την συγκεκριμένη διάκριση.

«Είναι τεράστιο αυτό που συμβαίνει. Είμαι άφωνη. Είναι μία μεγάλη ημέρα για εμένα», τόνισε η 22χρονη πρωταθλήτρια και πρόσθεσε: «Κατέκτησα τον τίτλο στην πρώτη μου προσπάθεια. Το 2014, στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ISSF, συμμετείχα ως νεάνιδα».

Παράλληλα με το χρυσό μετάλλιο, η Κορακάκη εξασφάλισε και μία θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που θα φιλοξενηθούν στο Τόκιο. Και παρά το γεγονός πως το «εισιτήριο» αφορά στην ελληνική σκοποβολή, θεωρείται απίθανο να μην το «χρησιμοποιήσει» η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. «Αισθάνομαι υπέροχα που εξασφάλισα μία θέση. Αυτό σημαίνει, ότι τώρα μπορώ να κάνω μία μεγάλη διακοπή, πριν αρχίσω την προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μένουν ακόμη δύο χρόνια και χρειάζομαι να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου».

Δείτε το βίντεο με τον αγώνα της Άννας και την απονομή:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.