ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Πάγωσαν» σε αγώνα ΜΜΑ από εντυπωσιακό νοκ-άουτ (εικόνες, βίντεο)

«Πάγωσαν» σε αγώνα ΜΜΑ από εντυπωσιακό νοκ-άουτ (εικόνες, βίντεο)

Από ένα τρομερό χτύπημα σημαδεύτηκε ο αγώνας ΜΜΑ στο Κράσνονταρ της Ρωσίας. Ο Γκόγκα Σαμάταβα κατάφερε ένα εντυπωσιακό νοκ-άουτ με αγκωνιά στον άπειρο αντίπαλό του Πάβελ Παστούσκοβ. Αρχικά ο κόσμος έδειξε ενθουσιασμένο, αλλά όταν ο δεύτερος παλαιστής έδειχνε αναίσθητος, όλοι «πάγωσαν».

Ο ιατρικό team του Παστούσκοβ έτρεξε μέσα στο ρινγκ και προσπάθησε να συνεφέρει με αγωνιώδεις προσπάθειες τον μαχητή. Αμέσως ο Σαμάταβα έκανε νόημα στο πλήθος να σταματήσει τους πανηγυρισμούς και κάθισε κοντά στον αντίπαλό του που δεχόταν ιατρική φροντίδα. Οι γιατροί χρειάστηκαν περίπου 3 λεπτά για να συνεφέρνουν τον Παστούσκοβ.

Πολλοί φοβήθηκαν τα… χειρότερα. Ευτυχώς ο Παστούσκοβ συνήλθε. Μεταφέρθηκαν στα αποδυτήρια όπου φόρεσε μάσκα οξυγόνου και κολάρο, λόγω φόβου κατάγματος στον αυχένα. Εν τέλει, μετά από εξετάσεις και ακτινογραφίες οι γιατροί βεβαιώθηκαν ότι η περιπέτεια έληξε χωρίς σοβαρό τραυματισμό.

https://twitter.com/DenisGeykoRT/status/1038496910401839104

https://twitter.com/RTSportNews/status/1039197127115726849

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.