ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παλιά στο Τέξας: Όταν McGregor και Khabib ήταν «αδέρφια» (φωτο-βίντεο)

Παλιά στο Τέξας: Όταν McGregor και Khabib ήταν «αδέρφια» (φωτο-βίντεο)

Ήταν η μάχη της δεκαετίας. Αυτό που περίμεναν όλοι εναγωνίως μιας και οι δύο μαχητές το είχαν “χτίσει” με προσβολές, βρισιές, επιθέσεις, και εκατέρωθεν υποσχέσεις για αίμα.

Ο Khabib Nurmagomedov νίκησε τελικά άνετα τον Conor McGregor στο UFC 229, αλλά αυτό δεν ήταν το γεγονός του αγώνα.

Μετά τη νίκη του Khabib το γήπεδο έγινε κανονικό “ροντέο”. Ο Nurmagomedov πήδηξε έξω από το κλουβί, χτύπησε μέλος της ομάδας του Ιρλανδού, και συνεργάτες του όρμησαν μέσα στο κλουβί χτυπώντας τον McGregor. Κοινώς, όλοι εναντίον όλων.

https://www.instagram.com/p/BonxedCndpo/?utm_source=ig_embed


https://twitter.com/KillBillBride/status/1048809866037481472


Είχαν προηγηθεί προσβολές του Ιρλανδού για τη μουσουλμανική θρησκεία του Khabib, προπηλακισμός και τραμπουκισμός συνεργάτη του Conor από τον αντίπαλό του, αλλά και επίθεση του McGregor με πέτρες, σίδερα και μεταλλικά αντικείμενα στο λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα του Nurmagomedov. Το κλίμα ήταν τεταμένο και έφτασε στα άκρα το βράδυ του Σαββάτου.

Κάποτε οι δυο τους αντάλλασσαν φιλοφρονήσεις μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το 2014 ο Khabib πόσταρε στο Twitter φωτογραφίες με τον Conor McGregor, εκφράζοντας τον αμέριστο θαυμασμό του.

Με φιλικό τρόπο μιλούσε για τον αντίπαλό του και ο Ιρλανδός.


https://twitter.com/TheNotoriousMMA/status/509443141489807360



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά πολλά χρόνια πριν τη μάχη της Nevada. Τώρα μένει να δούμε αν η διοργανώτρια αρχή της UFC θα αποβάλλει τον Ρώσο αθλητή ή αν τελικά θα δούμε την επανάληψη του αγώνα των δύο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.