Ακαδημία τένις στην Ελλάδα ετοιμάζει ο τένιστας Ράφαελ Ναδάλ- Δείτε σε ποια περιοχή (φωτο)

Ακαδημία τένις στην Ελλάδα ετοιμάζει ο τένιστας Ράφαελ Ναδάλ- Δείτε σε ποια περιοχή (φωτο)

O τενίστας-θρύλος Ράφαελ Ναδάλ ετοιμάζει Ακαδημία τένις και στην Ελλάδα μετά τις ακαδημίες που έχει ανοίξει σε Μαγιόρκα, Ισαπνία, Κανκουν και Μεξικό.

«Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την έναρξη της λειτουργίας του νέου Rafa Nadal Tennis Centre στην Ελλάδα, καθώς εδραιώνει το έργο παγκόσμιας επέκτασης της Ακαδημίας», ανέφερε ο πετυχημένος τενίστας με 17 Γκραντ Σλαμ.

Πάντως η Ακαδημία που θα ανοίξει ο Ναδάλ δεν θα είναι στην Αθήνα, αλλά στην Χαλκιδική.

Πρόκειται για το νέο κέντρο τένις στο συγκρότημα Sani Resort, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, όπου θα περιλαμβάνει οκτώ χωμάτινα γήπεδα με προγράμματα διαθέσιμα για παίκτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.

Σύμφωνα με τον τενίστα, στόχος της ακαδημίας του τένις στην Χαλκιδική θα είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας προπονητική εκπαίδευση ώστε οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της περιοχής να μπορούν να παίζουν και να λαμβάνουν μαθήματα προσαρμοσμένα στο επίπεδο τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά μέρος της προπόνησης εκεί θα είναι και οι τεχνικές που εφαρμόζει ο Ράφαελ Ναδάλ με το αστραπιαίο forehand του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.