ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι ώρα θα δούμε τον μεγάλο ημιτελικό μεταξύ Τσιτσιπά και Ναδάλ;

Τι ώρα θα δούμε τον μεγάλο ημιτελικό μεταξύ Τσιτσιπά και Ναδάλ;

Η μεγάλη ώρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Ελλάδα είναι το πρωί της Πέμπτης στη Μελβούρνη.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία και συναντά στα ημιτελικά έναν θρύλο του αθλήματος. Τον 32χρονος Ισπανό, Ράφα Ναδάλ, ο οποίος επικράτησε στους «8» του Φράνσις Τιαφό με 3-0 σετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αναμέτρηση του Australian Open θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στις 10:30 το πρωί ώρα Ελλάδας. Πριν τη μάχη Τσιτσιπά – Ναδάλ θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί στις γυναίκες, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή (25/1) επίσης στις 10:30 (ώρα Ελλάδας)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.