Η μόδα που έφερε ο Τσιτσιπάς: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το να μάθεις τένις;

Η μόδα που έφερε ο Τσιτσιπάς: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το να μάθεις τένις;

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά να έκανε μόδα το τένις στην Ελλάδα, πολλοί σκέφτηκαν να ξεκινήσουν ένα ομολογουμένως ακριβό χόμπι που όμως έχει σίγουρα πολλά οφέλη. Πιστεύεται μάλιστα ότι μπορεί να είναι το ιδανικό άθλημα που βοηθά, όχι μόνο να ζούμε περισσότερο, αλλά και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας. Ενδεικτικές τιμές για να έχεις μια ιδέα…

Για πολλούς ανθρώπους ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα για τον αθλητισμό είναι απλά η απώλεια βάρους. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η τακτική άσκηση ενός αθλήματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσει κανείς ένα όμορφο σώμα. Το τένις βοηθά στην καύση του λίπους αφού είναι αερόβια άσκηση, αλλά και στην ευλυγισία και τη μείωση στρες!

Πόσο όμως κοστίζει να ασχοληθείς με αυτό το σπορ;

Στην Αθήνα, οι τιμές ιδιαίτερων μαθημάτων (δηλαδή εσύ και ο προπονητής) κοστίζουν από 20 ευρώ τα 30 λεπτά αλλά δίνεται η δυνατότητα να μοιραστείς την προπόνηση με κάποιον ακόμα και η τιμή να είναι 10 ευρώ το μισάωρο. Σε αυτόν τον χρόνο χτυπάς 600 μπαλιές και ενδείκνυται τουλάχιστον στην αρχή. Οι τιμές αυξάνουν ανάλογα με το που θα επιλέξεις να πας!

Στην Θεσσαλονίκη το μάθημα κοστίζει από 25 ευρώ την ώρα και έπειτα σε άλλες εγκαταστάσεις από 25 – 30 ευρώ την ώρα (ιδιαίτερα) σε ομίλους, τα οποία πάλι μπορείς να τα μοιραστείς με κάποιον άλλο που προπονείστε μαζί.

Φυσικά οι τιμές μειώνονται αν θέλεις να μπεις σε γκρουπ – από 8 έως 10 ευρώ η ώρα τα τέσσερα άτομα – αλλά θα πρέπει να βρεις γκρουπ το οποίο ταιριάζει στο δικό σου επίπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη να υπολογίσεις τον εξοπλισμό σου, δηλαδή τη ρακέτα που θα πρέπει αργά ή γρήγορα να αγοράσεις. Μια σχετικά καλή ρακέτα έχει από 40 ευρώ και άνω (ναι μπορεί να βρεις και ρακέτα άνω των 250 ευρώ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.