ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Στεφανίδη «πέταξε» στη Βοστώνη – Κατέκτησε τη δεύτερη θέση (βίντεο)

Η Στεφανίδη «πέταξε» στη Βοστώνη – Κατέκτησε τη δεύτερη θέση (βίντεο)

Την δεύτερη θέση κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη στον πρώτο αγώνα της σειράς IAAF Indoor Tour που έγινε στη Βοστώνη, σημειώνοντας επίδοση 4,71 μέτρα.

Η Στεφανίδη άρχισε ξεκίνησε τις προσπάθειες της με έγκυρο άλμα στα 4,61 μέτρα, και συνέχισε δίχως πρόβλημα στο 4,71 μέτρα.

Στη συνέχεια η Ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε ένα άκυρο στα 4,81 μέτρα και επέλεξε να συνεχίσει στα 4,86 μέτρα, αφού νωρίτερα η Κέιτ Ναζότ είχε περάσει αυτό το ύψος. Η Ναζότ κατέκτησε την πρώτη θέση στη Βοστώνη, καθώς, μετά τα 4,86 μέτρα, απέτυχε να περάσει τα 4,92 μέτρα, στην προσπάθεια να βελτιώσει το ατομικό ρεκόρ της.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Κατερίνα Στεφανίδη είναι την επόμενη εβδομάδα το μίτινγκ της Καρλσρούης (2/2).

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη με τη σημερινή μου εμφάνιση, καθώς έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με ένα κρύωμα την τελευταία βδομάδα και δεν έχω καταφέρει να κάνω προπόνηση. Ξεκίνησα με καλά άλματα, αλλά δεν είχα την ενέργεια να κάνω το ίδιο στα μεγαλύτερα ύψη. Αύριο ταξιδεύουμε προς Ευρώπη και ελπίζουμε να αισθάνομαι καλύτερα πριν τον επόμενο αγώνα» έγραψε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο λογαριασμό της στο instagram μετά το τέλος του αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BtHxmtel0zg/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.