ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Σκαρφάλωσε» και επίσημα στο νο12 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς (φωτο)

«Σκαρφάλωσε» και επίσημα στο νο12 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς (φωτο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από το πρωί της Δευτέρας «σκαρφάλωσε» και επίσημα στη δωδέκατη θέση της παγκόσμιας κατάταξης σημειώνοντας άνοδο τριών θέσεων.

Ο 20χρονος εξαργύρωσε την εντυπωσιακή του πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open και έγινε ο Έλληνας τενίστας με την υψηλότερη θέση στην παγκόσμια λίστα ξεπερνώντας τη Λένα Δανιηλίδου που ήταν στο νούμερο 14 το Μάιο του 2003.

Στην κορυφή παραμένει ο νικητής του Αυστραλιανού Open Νόβακ Τζόκοβιτς και δεύτερος είναι ο ηττημένος Ράφα Ναδάλ, ενώ τρίτος ανέβηκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Την ίδια ώρα η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε έξι θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και ανέβηκε στο νο37 μετά την πολύ καλή παρουσία της στο Αυστραλιανό Open, όπου έφτασε στον τέταρτο γύρο.

Υπενθυμίζεται πως η Ελληνίδα τενίστρια είχε φτάσει μέχρι και το νούμερο 29 το Σεπτέμβριο του 2018.

Στην πρώτη θέση ανέβηκε κερδίζοντας τρεις θέσεις η νικήτρια του Grand Slam της Μελβούρνης, Ναόμι Οσάκα, ενώ δεύτερη είναι η φιναλίστ, Πέτρα Κβίτοβα, που σημείωσε άνοδο τεσσάρων θέσεων. Τρίτη υποχώρησε η Σιμόνα Χαλέπ, που αποκλείστηκε νωρίς στην Αυστραλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.