ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φλόιντ Μέϊγουέδερ: Προκαλεί επιδεικνύοντας τα πλούτη του (φωτο-βίντεο)

Φλόιντ Μέϊγουέδερ: Προκαλεί επιδεικνύοντας τα πλούτη του (φωτο-βίντεο)

Με ανάρτησή του στα social media, ο μποξέρ Φλόιντ Μέϊγουέδερ επιδεικνύει τον ακριβό τρόπο ζωής του και τα πλούτη του.

Αυτήν την φορά, λοιπόν, ο 41χρονος πρώην μποξέρ αποφάσισε να δείξει απροκάλυπτα τα πλούτη του, βγάζοντας ένα προκλητικό βίντεο στο Ιnstagram.

https://www.instagram.com/p/BtuXXA0BL7s/?utm_source=ig_embed

Ο διάσημος μποξέρ, λοιπόν, ο οποίος οδηγάει πανάκριβα αυτοκίνητα και συχνά ντύνεται από πάνω μέχρι κάτω με πανάκριβα ρούχα σχεδιαστών, έφτιαξε μία στίβα με χαρτονομίσματα και μπήκε μέσα.

https://www.instagram.com/p/BtxyOTZhu6_/?utm_source=ig_embed

Κρατώντας ένα χρυσό δισκοπότηρο και φορώντας πολλές χοντρές χρυσές και διαμαντένιες αλυσίδες στο λαιμό του, ο 41χρονος πρώην μποξέρ, του οποίου το υποκοριστικό είναι «Money» κάνει για ακόμη μία φορά επίδειξη πλούτου.

Βέβαια το πιο περίεργο απ΄όλα είναι οι δεσμίδες με λεφτά που έχει τοποθετήσει ο Μέϊγουέδερ στο πάτωμα, κρύβοντας με αυτές τα πόδια του.

https://www.instagram.com/p/Bse-Hkwh5hd/?utm_source=ig_embed

Πάντως κάνοντας μία βόλτα στο προφίλ του στο Instagram, καταλαβαίνει κανείς πως αυτό το βίντεο δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο για τον διάσημο μποξέρ, ο οποίος λατρεύει την αυτοπροβολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε η συνολική του περιουσία υπολογίζεται να ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο δολάρια, καθώς είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές όλων των εποχών παγκοσμίως, ενώ το 2007 άνοιξε δική του εταιρεία προώθησης μποξ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.