ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πατινάζ: Αμερικανίδα τραυμάτισε με τη… λεπίδα μία Νοτιοκορεάτισσα! (φωτο)

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πατινάζ: Αμερικανίδα τραυμάτισε με τη… λεπίδα μία Νοτιοκορεάτισσα! (φωτο)

Μία Αμερικανίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ τραυμάτισε με τη λεπίδα μία συναθλήτριά της από τη Νότια Κορέα. Το παρασκήνιο και οι μνήμες του σκανδάλου Χένρινγκ.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό καλείται να διερευνήσει η παγκόσμια ομοσπονδία καλλιτεχνικού πανινάζ αλλά και η οργανωτική επιτροπή του παγκοσμίου πρωταθλήματος που ξεκίνησε στην Ιαπωνία. Την παραμονή της πρεμιέρας και στην πρόβα τζενεράλε των κορυφαίων αθλητριών το μεγάλο αστέρι της Νοτίου Κορέας Λιμ Εούν Σο άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο του ποδιού της.

https://twitter.com/ICutBuffalo/status/1108560542162010112

Την έκοψε μετά από φιγούρα

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η Λιμ Εούν Σο κρατάει το πονεμένο της πόδι και κλαίει από τον πόνο. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε η Λιμ Εούν Σο δέχτηκε χτύπημα από την Αμερικανίδα Μαρία Μπελ η οποία μετά από φιγούρα που έκανε στην προπόνηση της προσγειώθηκε δίπλα στην Σο και με την λεπίδα την τραυμάτισε στο πόδι.

Ήταν ενοχλημένη η Αμερικανίδα

Η 22χρονη Μπελ είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει την προπόνηση της μετά την 16χρονη Λιμ και έδειξε ενοχλημένη από το γεγονός ότι η νοτιοκορεάτισσα αργούσε να αποχωρήσει από την πίστα.

Η Λιμ κρατώντας το πόδι της εγκατέλειψε το παγοδρόμιο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία κινδυνεύοντας να χάσει την διοργάνωση. Η υπόθεση πάντως έχει πολύ παρασκήνιο.

https://www.instagram.com/p/BvQA8dpg3Di/?utm_source=ig_embed

Τα ίδια και στην προπόνηση

Σύμφωνα με το πρακτορείο διαχείρισης αθλητων All Of All, η Λιμ ήταν κοντά στην άκρη του παγοδρόμου, όταν η Μπελ ήρθε από πίσω και ξαφνικά την κλώτσησε κόβοντας το αριστερό πόδι της. Αποκαλύφθηκε επίσης πως οι δύο αθλήτριες προετοιμάζονται μαζί στο Λος Αντζελες με κοινό προπονητή τον Ραφαέλ Αρουτίγιουαν και πως η Μπελ είχε ασκήσει πολλές φορές ψυχολογική βία στην ανταγωνίστρια της. Τελικά η Λιμ Εούν Σο κατάφερε να αγωνιστεί σήμερα το πρωί και να πάρει την 5η θέση, έναντι της 6ης θέσης που πήρε η Μπελ…

https://twitter.com/IsmeAyu/status/1108598063201832961

Το σκάνδαλο Χένρινγκ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι διοργανωτές ζήτησαν το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του παγοδρομίου ώστε να είναι σε θέση να κρίνουν τις καταγγελίες. Εάν αποδειχτεί πως η Μπελ έκανε σκόπιμη ενέργεια κινδυνεύει με βαριά τιμωρία όμως το περιστατικό ανέσυρε στη μνήμη όλων την φοβερή υπόθεση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1994 όπου η Τόνια Χένρινγκ είχε προσλάβει έναν άντρα για να τραυματίσει τη βασική αντίπαλο της στην διοργάνωση Νάνσι Κέριγκαν. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τις ΗΠΑ και η Χένρινγκ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δια βίου μετά τις αποκαλύψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.