ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Βασίλισσα» η Σάκκαρη στο Μαρόκο – Κέρδισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας της με «τρελή» ανατροπή (φώτο-βίντεο)

«Βασίλισσα» η Σάκκαρη στο Μαρόκο – Κέρδισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας της με «τρελή» ανατροπή (φώτο-βίντεο)

Μεγάλη ημέρα για την Κατερίνα Σάκκαρη, που πήρε την πρωτιά στο Marocco Open και κατέκτησε τον παρθενικό της τίτλο.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μια παθιασμένη εμφάνιση στον τελικό του Marocco Open κόντρα στην Τζο Κόντα και -πετυχαίνοντας μια εκπληκτική ανατροπή- νίκησε με 3-1 σετ (2-6, 6-4, 6-1).

Η… Βασίλισσα του ελληνικού τένις έχασε το πρώτο σετ και έμεινε πίσω με μπρέικ στο δεύτερο, όμως κατάφερε να λυγίσει την 27χρονη Βρετανίδα (Νο.47) μετά από μια τεράστια μάχη που κράτησε 1 ώρα και 57 λεπτά.

Μετά από αυτή την επιτυχία στο Ραμπάτ, η Σάκκαρη -που έχασε μόλις ένα σετ σε αυτό το τουρνουά, αυτό του τελικού- θα έχει μια μεγάλη άνοδο στη παγκόσμια κατάταξη, αφού θα βρεθεί στο Νο39 από το Νο51 που βρισκόταν.



Στην διαδρομή της έως τον τελικό η Μαρία Σάκκαρη, νο 6 του ταμπλό, απέκλεισε διαδοχικά, στον Α’ γύρο την 18χρονη Όλγα Ντανίλοβιτς από την Σερβία (νο 118) με 6-0, 6-2, στον Β’ γύρο την 27χρονη Βουλγάρα Ισαμπέλα Σινίκοβα (νο 215) με 6-4, 6-4, στα προημιτελικά το νο 1 του ταμπλό την 23χρονη Βελγίδα Ελίζε Μέρτενς (νο 18) με 6-4, 7-6(2) και στα ημιτελικά την 25χρονη Βελγίδα Άλισον Φαν Ούιτβανκ (νο 52) με 6-4, 6-4.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.