Ατελείωτη ουρά από το πρωί στο Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και το 29ο πρωτάθλημα βόλεϊ

Ατελείωτη ουρά από το πρωί στο Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και το 29ο πρωτάθλημα βόλεϊ

Την Πέμπτη (6.30μμ) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη, στον τρίτο τελικό βόλεϊ και με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα, το δεύτερο συνεχόμενο και το 29ο της ιστορίας του.

Ήδη από το πρωϊ υπάρχουν ουρές για ένα εισιτήριο του ματς τόσο στο τμήμα μελών στο Καραϊσκάκης, όσο και στην Λέσχη του Ολυμπιακού και το Ρέντη την Πέμπτη αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Η ανακοίνωση

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague Ανδρών απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, την Πέμπτη 9/5/2018 και ώρα 18:30, ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου μας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα τεθούν σε κυκλοφορία την Τρίτη (7/5) και η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

Α) Από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά) και συγκεκριμένα:

*Την Τρίτη (7/5): 12:00-18:00
*Την Τετάρτη (8/5): 10:00-18:00
*Την Πέμπτη (9/5): 10:00-14:00.

Β) Από τα Γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και συγκεκριμένα:

*Την Τρίτη (7/5): 12:00-18:00
*Την Τετάρτη (8/5): 10:00-18:00
*Την Πέμπτη (9/5): 10:00-15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€, 10€

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, λόγω της αυξημένης ζήτησης και προς αποφυγήν υπεραριθμίας φιλάθλων στις εξέδρες του γηπέδου, ΔΕΝ θα ισχύσει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.