ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Βίντεο: Ο B.Πούτιν πέτυχε 10 γκολ σε αγώνα χόκεϊ

Βίντεο: Ο B.Πούτιν πέτυχε 10 γκολ σε αγώνα χόκεϊ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συμμετείχε σήμερα σε γκαλά μάτς χόκεϊ της Νυκτερινής Λίγκας Χόκεϊ που πραγματοποιήθηκε στο Σότσι, πετυχαίνοντας δέκα γκόλ και οδηγώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την ομάδα του στην νίκη.

Ο Πούτιν ως επιθετικός έπαιξε με την φανέλα που είχε τον αριθμό 11 και είναι η φανέλα που φοράει παραδοσιακά σε τέτοια ματς. Ήταν ο πρώτος παίκτης που άνοιξε το σκόρ στην πρώτη περίοδο.

Στο μάτς-γκαλά μεταξύ της εθνικής της Νυκτερινής Λίγκας Χόκεϊ και της ομάδας «Θρύλοι του χόκεϊ», νικήτρια αναδείχθηκε η δεύτερη, που επιβλήθηκε της αντιπάλου της με 14-7.

Το ματς παρακολούθησε και ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ.

Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.