ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σοκ στο τένις: Η 26χρονη Νικόλ Γκιμπς διαγνώστηκε με καρκίνο

Σοκ στο τένις: Η 26χρονη Νικόλ Γκιμπς διαγνώστηκε με καρκίνο

Σοκ στο παγκόσμιο τένις προκάλεσε η ανάρτηση της τενίστριας Νικόλ Γκιμπς, η οποία ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τα προσεχή τουρνουά στα οποία επρόκειτο να αγωνιστεί λόγω μιας σπάνιας μορφής καρκίνου.

Η 26χρονη Αμερικανίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο 117 της παγκόσμιας κατάταξης (έχει φτάσει μέχρι το 68) και είχε ήδη κλείσει θέση για το ερχόμενο Ρολάν Γκαρός, με ανάρτηση στο twitter ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της σημειώνοντας ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε έπειτα από μια επίσκεψη ρουτίνας στον οδοντίατρο.

«Τον περασμένο μήνα πήγα στον οδοντίατρο, ο οποίος εντόπισε έναν όγκο στον ουρανίσκο μου. Η βιοψία βγήκε θετική για μια σπάνια μορφή καρκίνου των σιελογόνων αδένων», έγραψε η Γκιμπς, η οποία πάντως δήλωσε αισιόδοξη καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ο χειρουργός μου εκτιμά πως η αφαίρεση του όγκου μέσω επέμβασης θα είναι αρκετή και δεν θα χρειαστεί περαιτέρω θεραπεία».

Μάλιστα μου συνέστησε να παίξω σε μερικά ακόμη τουρνουά στη διάρκεια των προηγούμενων εβδομάδων κάτι που όπως παραδέχθηκε λειτούργησε ευεργετικά στην ψυχολογία της καθώς απόσπασε την προσοχή της από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Στόχος τής Γκιμπς είναι να έχει αναρρώσει πλήρως μέχρι τον Ιούνιο προκειμένου να συμμετάσχει στο Γουίμπλεντον, ειδάλλως θα επανεμφανιστεί στο US Open.

Δείτε τη δημοσίευση της Γκιμπς:

https://twitter.com/Gibbsyyyy/status/1127971550047563776


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.