Σοβαρός τραυματισμός για τον «άγγελο» του Τέξας σε αγώνα σόφτμπολ – Ξέσπασε σε κλάματα (βίντεο)

Σοβαρός τραυματισμός για τον «άγγελο» του Τέξας σε αγώνα σόφτμπολ – Ξέσπασε σε κλάματα (βίντεο)

Ο σοβαρός τραυματισμός αθλήτριας σε αγώνα σόφτμπολ για το πρωτάθλημα του NCAA μεταξύ του Τέξας και του Λονγκχόρνς «πάγωσε» το αίμα των θεατών αλλά και εκατομμυρίων τηλεθεατών που παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Η πανέμορφη πίτσερ του Τέξας Μιράντα Έισιξ που είναι και το μεγάλο αστέρι της ομάδας έριξε τη μπάλα στην Ελίσα Μπράουν στην κορυφή του inning.

Η κάτσερ του Λόνγκχορνς χτύπησε τη μπάλα και η Μπράουν προσπάθησε γρήγορα να πετάξει τη μπάλα στη δεύτερη βάση αλλά από λάθος η βολή της δεν πήρε καθόλου καμπύλη τροχιά.

Έφυγε ευθεία και με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο πρόσωπο της συμπαίκτριας της. Η Έισιξ αιφνιδιάστηκε και από το δυνατό χτύπημα έχασε τις αισθήσεις της.

Οι θεατές αλλά και οι αθλήτριες σοκαρίστηκαν με τον τραυματισμό του μεγάλου αστέρα του Τέξας που την αποκαλούν «άγγελο» λόγω ομορφιάς αλλά και των ικανοτήτων της στην ομάδα.

Ξέσπασαν σε κλάματα

https://twitter.com/i/status/1132113803443888130

Για αρκετή ώρα παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα καθώς διάχυτη ήταν η ανησυχία ακόμα και για τη ζωή της. Οταν μεταφέρονταν με φορείο στο νοσοκομείο δέχτηκε παρατεταμένο χειροκρότημα ενώ η κάτσερ των Λόνγκχορνς αλλά και συμπαίκτριες της Έσιξ ξέσπασαν σε κλάματα από την ένταση των στιγμών.

Η πανέμορφη Έισιξ στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της και αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι» καθώς στο νοσοκομείο διαπιστώθηκαν σοβαρές κακώσεις στο πρόσωπο κάταγμα στη μύτη αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς όλα θα είναι περαστικά. Σίγουρα όμως θα χάσει τους αγώνες της υπόλοιπης σεζόν.

https://www.instagram.com/p/Bx0IVF-AzKT/?utm_source=ig_embed

Το εντυπωσιακό είναι πως ο αγώνας συνεχίστηκε Οι Λόγκχορνς εκμεταλλεύτηκαν το σοκ στην ομάδα της Αλαμπάμα κι ενώ έχαναν με 4-0 κατάφεραν να νικήσουν με 7-5 αποκτώντας προβάδισμα με 3 νίκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.