ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

H Μ.Σάκκαρη προκρίθηκε με περίπατο στον 2ο γύρο του Ρολάν Γκαρός

H Μ.Σάκκαρη προκρίθηκε με περίπατο στον 2ο γύρο του Ρολάν Γκαρός

Σε περίπατο εξελίχθηκε για τη Μαρία Σάκκαρη η πρεμιέρα της στο φετινό Ρολάν Γκαρός.

Η Ελληνίδα τενίστρια «διέλυσε» σε 55′ με 6-0, 6-1 την Άννα Τατισβίλι και προκρίθηκε στον 2ο γύρο εκεί όπου θα παίξει με την νικήτρια του αγώνα Ριμπάκινα-Σινιάκοβα που είναι σε εξέλιξη.

Η Σάκκαρη δεν συνάντησε καμία αντίσταση από την Αμερικανίδα (καταγωγή από την Γεωργία) η οποία είχε παραπανίσια κιλά και ήταν συνολικά ανέτοιμη να την παρακολουθήσει.

Η υπεροχή της Ελληνίδας ήταν ξεκάθαρη. Η Σάκκαρη είχε 9 άσους και η αντίπαλος της δεν πέτυχε άσο! Επιπλέον είχε υπέρ της 26-2 winners και 20-17 αβίαστα.

Μηδέν στο 1ο σετ!

Από το 1ο σετ η Μαρία Σάκκαρη έδειξε πως θα είναι το απόλυτο “αφεντικό” στο παιχνίδι.

Η Μαρία σε 27′ κέρδισε το σετ έχοντας 13-0 winners και 11-9 αβίαστα λάθη. Στο 2ο γκέιμ έκανε μπρέικ το οποίο πέτυχε ξανά και στο 4-0 και έτσι έφτασε πολύ εύκολα στο 6-0!

Ξεκίνημα με μπρέικ αλλά… περίπατος

Η Τατισβίλι ξεκίνησε με μπρέικ στο 2ο σετ και πήρε το πρώτο της γκέιμ στο παιχνίδι.

Η Σάκκαρη όμως “απάντησε” με μπρέικ (1-1) και έφτασε στο 3-1 με “όπλο” τα σεβίς της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ελληνίδα συνέχεισε να κάνει… πάρτι και με συνεχόμενους άσους (έφτασε τους 6) κάνει το 4-1. Στο 7ο γκέιμ η Σάκκαρη “έσβησε” το μπρέικ ποιντ της αντιπάλου της και έτσι έφτασε στο 6-1 και στο 2-0 σετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.