Βίντεο: Αυτό είναι ένα από τα πιο σκληρά γυναικεία νοκ άουτ στην ιστορία του UFC

Βίντεο: Αυτό είναι ένα από τα πιο σκληρά γυναικεία νοκ άουτ στην ιστορία του UFC

Η κλωτσιά της Valentina Shevchenko στην Jessica Eye θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια στο 8γωνο.

Μπορεί στο UFC 238 ο μεγάλος αγώνας να ήταν αυτός του Henry Cejudo με τον Marlon Moraes, όμως την παράσταση στο Σικάγο έκλεψε η Valentina Shevchenko.

Ο 31χρονη είχε αντίπαλο την Jessica Eye, η οποία παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε, κατάφερε να βγάλει τον πρώτο γύρο.

Στον δεύτερο όμως, δέχθηκε μόλις ένα, το οποίο όμως ήταν αρκετό για να την βγάλει knock out.

Με μία απίθανη μπροστινή κλωτσιά, η Shevchenko κέρδισε τον αγώνα, με την 32χρονη Αμερικανίδα να χάνει τις αισθήσεις και όταν μετά από ώρα συνήλθε, ρώταγε αν όντως βγήκε knock out.

Δείτε το video και θα καταλάβετε…

https://twitter.com/KevinNoel/status/1137591578082627584


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.