Θλίψη στον χώρο του αθλητισμού: Εφυγε από τη ζωή ο 24χρονος αθλητής καράτε Γιώργος Κωστούρος

Θλίψη στον χώρο του αθλητισμού: Εφυγε από τη ζωή ο 24χρονος αθλητής καράτε Γιώργος Κωστούρος

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του αθλητή του καράτε, Γιώργου Κωστούρου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Ο Έλληνας καρατέκα, το 2013 είχε καταφέρει να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Σάββατο, και ώρα 13:00 στο 1ο Νεκροταφείο.

«Δυστυχώς ο Γιώργος μας δεν είναι πια κοντά μας. Μόνο σιωπή και πόνος. Καλό ταξίδι Γιώργο, καλό ταξίδι ”παιδί” μου,’Οποιος θέλει να τον αποχαιρετήσει,το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 13:00 στο 1ο Νεκροταφείο. Αντί για στεφάνια και λουλούδια θα μαζευτούν χρήματα για το χαμόγελο του παιδιού», έγραψε στα social media o ομοσπονδιακός προπονητής, Άρης Κραββαρίτης.

«Δεν έχω λόγια….τέτοιες στιγμές απλά νιώθεις και συμπονάς την οικογένεια αυτού του αγγέλου που έφυγε από κοντά μας !!! Όλη η οικογένεια του καράτε θα προσεύχεται να είσαι καλά εκεί που είσαι και κουράγιο στην οικογένεια του Γιώργου μας !!! Μακάρι να μπορούσαμε έστω και λίγο να απαλύνουμε τον πόνο με λόγια σε κάποιον που χάνει το παιδί του», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η δις παγκόσμια πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηλιάδου.

https://www.instagram.com/p/Byq2l6fJ4jB

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.