ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δραματικό φινάλε σε αγώνα στο Diamond League – Δείτε πώς κέρδισε σπρίντερ τα 110μ. με εμπόδια (φώτο-βίντεο)

Δραματικό φινάλε σε αγώνα στο Diamond League – Δείτε πώς κέρδισε σπρίντερ τα 110μ. με εμπόδια (φώτο-βίντεο)

Δραματικό ήταν το φινάλε του αγώνα των 110 μέτρων με εμπόδια στο Diamond League στο Ραμπάτ.

Νικήτης αναδείχθηκε ο Ρώσος σπρίντερ Σεργκέι Σουμπένκοφ ο οποίος πέρασε τη γραμμή του τερματισμού πέφτοντας στο έδαφος αφού είχε χτυπήσει πάνω του ο Ολυμπιονίκης από την Τζαμάικα Ομάρ ΜακΛέοντ.

Η σύγκρουση έγινε μετά το τελευταίο εμπόδιο στο οποίο ακούμπησε ο ΜακΛέοντ με αποτέλεσμα να παρασύρει τον 28χρονο αντίπαλό του.


Ο Σουμπένκοφ, ο οποίος το 2015 είχε αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στο αγώνισμα, κατάφερε να πετύχει και την καλύτερη επίδοσή του για φέτος με το χρονόμετρο μετά την πτώση να σταματά στα 13.12”.

Η πτώση, ωστόσο, ήταν επώδυνη για τον Ρώσο αθλητή ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα έδειχνε σε δημοσιογράφους τα χτύπήματα στον αγκώνα και τα γόνατά του.

Αντίθετα ο ΜακΛέοντ λόγω της πτώσης κατετάγη πέμπτος που είναι η χειρότερη επίδοσή του για το 2019.

Οι δύο αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στη Ντόχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.