ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανατροπή και πρόκριση στα προημιτελικά για τον Στ.Τσιτσιπά – Έρχεται «εμφύλιος» με τον Νικ Κύργιο (βίντεο)

Ανατροπή και πρόκριση στα προημιτελικά για τον Στ.Τσιτσιπά  – Έρχεται «εμφύλιος» με τον Νικ Κύργιο (βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα βρήκε… σκούρα απέναντι στον Γάλλο Σαρντί, ωστόσο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του και να επικρατήσει με 2-1 σετ (4-6, 7-6, 7-6), παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του όπεν του Λονδίνου, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του ζευγαριού Νικ Κύργιος – Φελίξ Άουγκερ Αλιασίμ.

https://twitter.com/ATP_Tour/status/1141765085347614721


Ο Έλληνας τενίστας χρειάστηκε, πάντως, να κερδίσει και την κούραση, καθώς έδωσε δύο παιχνίδια σε μία μέρα. Λίγες ώρες μετά τη νίκη επί του Βρετανού Κάιλ Έντμουντ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς «συγκρούστηκε» με τον Σαρντί και κατέθεσε και τη ψυχή του για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γάλλου.

Ο Σαρντί πήρε το πρώτο σετ με 6-4, ενώ κατάφερε να κάνει «μπρέικ» σε κρίσιμο σημείο στο δεύτερο σετ και να προηγηθεί με 5-4. Ο Γάλλος έφτασε μία ανάσα από τη νίκη, αλλά ο Τσιτσιπάς απάντησε με «μπρέικ» κι όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Εκεί, ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν σαρωτικός, κάνοντας το 1-1 με 7 σερί πόντους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τρίτο σετ, ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 5-4 κι έχει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο σερβίς του, αλλά ο Σαρντί του έκανε «μπρέικ» κι ισοφάρισε σε 5-5. Ο Γάλλος προηγήθηκε και με 6-5, με τον Στέφανο να ισοφαρίσει σε 6-6 και να στέλνει και το δεύτερο σετ σε τάι μπρέικ. Εκεί, ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν και πάλι ανώτερος κι έφτασε στη νίκη που του χάρισε την πρόκριση στα προημιτελικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.